Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Armando Veringmeier

Registeraccountant (RA)

Contact:

Tel: 088 027 00 44

E-mail: a.veringmeier@jongbloed.ac

Beuningen (Gld.), Borculo, Bussum/Naarden, Borne, Bay Area USA (San Jose), Bussum, Borculo, Borne… Het lijkt wel of ik iets met B in plaatsnamen heb,maar dat is louter toeval. Deze reeks geeft de volgorde aan van de plaatsen waar ik heb gewoond en woon. Recent heel bewust voor Twente gekozen omdat ik weer vanuit het Twentse actief ben en me hier enorm thuis voel. Ik benervan overtuigd dat het periodiek verhuizen van grote invloed is geweest op mijn flexibiliteit en mijn vermogen om me aan te passen aan steeds weer nieuwe situaties. Voor mij is het glas altijd halfvol, ik benader zaken vanuit een positieve grondhouding, kijk vooruit, focus op de mogelijkheden en niet op wat niet kan. Ik werk graag samen in een team van gedreven mensen die er echt voor willen gaan. Mijn motto is dan ook:“going the extra mile.”

Naast de dagelijkse accountancypraktijk mag ik graag golfen en tennissen, met mijn zonen mee naar tennis waarvan de oudste al landelijk wedstrijden speelt,en het actief zijn in diverse besturen. Ben gek van de USA maar mag ook heel graag naar Italië of Zuid Afrika afreizen. De intentie is er nog steeds om mijn drumhobby weer leven in te blazen en te spelen in een bigband of fusion band.

Sinds maart 2021 betrokken als partner bij Jongbloed Accountants, maar in de jaren negentig ooit begonnen bij PwC in Hengelo, een big4 kantoor. Met heel veel plezier gedurende ruim 17 jaar enorm veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Na een periode in Hengelo als expat voor PwC naar Silicon Valley (Californië, USA) tijdens de internethype. Daarna was het natuurlijk logisch om de carrière vanuit Amsterdam voort te zetten. Hier veel bekende internationale en nationale cliënten mogen bedienen,waarvan ook een groot deel in de technologie en internetsector (waaronder ook startups en veelbelovende groeibedrijven). Uiteindelijk toch de wens om weer te gaan wonen en werken in het oosten. Van 2010 tot begin 2021 actief geweest voor een tweetal grote regionale accountantskantoren en een tussenliggende periode als zelfstandig interim financial.

Specialiteiten:

  • Familiebedrijven, bedrijven met private equity en organisaties met een combinatie van directie en RvC
  • Groeibedrijven
  • Technologie, software en internet
  • Boekenonderzoeken bij fusies en overnames
  • Binnen de samenwerking energie geven, enthousiasmeren en verbinden

© 2023 Jongbloed Accountants