Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Lauranne Peters

Office manager

Contact:

Tel: 088 027 00 44

E-mail: l.peters@jongbloed.ac

Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal. Na het behalen van het MBO-4 diploma managementassistent/directiesecretaresse, ben ik op mijn 21enaar Amsterdam verhuisd. Daar ben ik bij PwC als managementassistent aan de slag gegaan. Hier heb ik 4 jaar lang met plezier gewerkt, veel ervaring op mogen doen en heb ik erg veel geleerd. Naast deze fulltime baan, heb ik in de weekenden de HBO studie Office- en Eventmanagement gevolgd. Ondanks dat ik Amsterdam een geweldige stad vind en het bij PwC erg naar mijn zin had, miste ik mijn vriendinnen en familie in Oldenzaal toch te erg. Om deze reden heb ik, na het behalen van de HBO studie, er voor gekozen om terug te verhuizen naar Oldenzaal.

Inmiddels woon ik in een erg knus appartement aan de rand van het centrum. In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen zoals uit eten gaan, shoppen, drankjes drinken op het terras, festivals bezoeken en uitgaan.

Sinds eind oktober 2020 ben ik als office manager werkzaam bij Jongbloed Accountants. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin!

© 2019 Jongbloed Accountants