Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Lisanne Boer

Junior Assistent Accountant

Contact:

Tel: 088 027 00 44

E-mail: l.boer@jongbloed.ac

Na het halen van mijn VMBO-diploma wist ik niet goed welke studie ik wilde gaan volgen. Ik ben begonnen met een horeca opleiding maar al snel had ik door dat dit het niet was voor mij. Toen ben ik begonnen met de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, dit vond ik erg leuk en heb de studie succesvol afgerond. Toch zag ik mijzelf niet mijn hele leven als schoonheidsspecialiste werken en besloot om door te studeren. Op het Saxion in Deventer ben ik begonnen aan de opleiding Toerisme maar ook hier had ik snel door dat dit niet wat was voor mij. Ik ben toen gaan nadenken over waar mijn interesses lagen in de studies die ik gevold had en waar totaal niet. Zo kwam ik tot de conclusie dat de economische kant vooral mijn interesse wekte.

In 2014 ben ik verhuisd naar Groningen om hier de studie Accountancy te volgen. Na vijf jaar in Groningen gewoond te hebben heb ik besloten om weer terug te komen naar het mooie Twente. Mijn studie heb ik bijna afgerond en daarom besloot ik om te gaan solliciteren. Op deze manier ben ik bij Jongbloed Accountants terecht gekomen. Sinds september 2020 ben ik hier werkzaam en ik heb het hier erg naar mijn zin!

Samen met mijn vriend woon ik in de binnenstad van Enschede. In mijn vrije tijd drink ik dan ook graag een drankje op het terras maar ik hou er ook van om de avond op de bank te spenderen met een film of serie. In de sportschool zal je mij niet zo snel vinden, wel ben ik trouwe sponsor. Mijn plan is om yogalessen te gaan volgen omdat ik denk dat dit beter bij mij past en om toch nog een beetje fit te blijven.

© 2019 Jongbloed Accountants