Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Armando bij Memphis op 12 oktober 2021

Armando Veringmeijer te gast bij Ondernemerscafe Memphis

Op dinsdagmiddag 12 oktober 2021 wordt weer gestart met het ondernemers-programma Memphis. Het ondernemerscafe van Twente is dan te gast bij FC Twente, dit keer in de gezellige Spelershome, die te bereiken is via de hoofdingang van De Grolsch Veste.

Wie zijn te gast?

Te gast is onder anderen Irene van Staveren, buitengewoon hoogleraar economie en christelijke ethiek,

werkte als beleidsadviseur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is momenteel hoogleraar

pluralistische ontwikkelingseconomie aan het Institute of Social Studies van de Erasmus Universiteit

Rotterdam. Ook schrijft ze wekelijk voor dagblad Trouw een veelgelezen column, Het interview met Irene van Staveren wordt voor u als ondernemer buitengewoon interessant, want zij zal onder meer uitleg geven over de noodzaak van nieuwe businessmodellen.

Ook is Jan Willem Bruggenwirth te gast. Hij was onder meer CEO van Saatchi & Saatchi, 538 Groep, Talpa en zat in de directie van RTL Nederland en hij is nu algemeen directeur van FC Twente, Jan-Willem Brüggenwirth heeft de ballen verstand van voetbal, maar weet dus wel wat winnen is…

And last but noy least Armando Veringmeier, registeraccountant en partner bij Jongbloed Accountants.

Voor de opnames van dit programma, waarvan verslag wordt gedaan op 1 Twente, wordt u hierbij van harte uitgenodigd op dinsdag 12 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur in de Spelershome van De Grolsch Veste in Enschede. De toegang is gratis.

Wilt u aanwezig zijn bij ons ondernemersprogramma Memphis, meld u zich dan hieronder aan of stuur een email naar info@twentevisie.nl onder vermelding van uw naam, organisatie, het aantal personen en uw e-mailadres. 


Terug

07-10-2021

© 2024 Jongbloed Accountants