Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Over Jongbloed Accountants

Jongbloed accountants B.V. is gestart in 2015. Het accountantskantoor is gevestigd in Enschede. Van een wat behoudend en relatief onbekend kantoor zijn wij uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Onze belangrijkste taak is en blijft u ontzorgen. De stabiliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie zie je terug in het krachtige woordmerk Jongbloed. De veelkleurigheid weerspiegelt de veelzijdigheid van ons werk. Primair zijn wij accountants in een nieuw digitaal jasje met traditionele uitgangspunten, zoals het persoonlijke contact met de klant.

Bent u op zoek naar een accountant die niet alleen de jaarrekening samenstelt maarsteeds met u meedenkt en net een stapje meer zet? Zoekt u een adviseur die écht voor u klaar staat en niet alleen van 9 tot 5? En dan ook nog snel, adequaat, no-nonsens en voor een scherpe prijs? Bij Jongbloed is het allemaal mogelijk.

Wij zien onze klant als partner, samen maken we uw administratie en/of jaarrekening goedkoper, beter en inzichtelijker.

Neem gerust contact met ons op en wij leggen u graag uit waar onze diensten uit bestaan en wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Jongbloed Magazine

In 2021 hebben wij een speciaal magazine uitgegeven over de Jongbloed Groep, dit kunt u hier raadplegen. 

Ons team

Bent u op zoek naar een accountant die niet alleen de jaarrekening samenstelt, maar steeds met u meedenkt en nét een stapje meer zet? Zoekt u een adviseur die écht voor u klaar staat en niet alleen van 9 tot 5? En dan ook nog snel, adequaat, no-nonsense en voor een scherpe prijs? Bij Jongbloed is het allemaal mogelijk.

© 2023 Jongbloed Accountants