Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Onze Specialiteiten

Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn en plezier aan beleven. Hier krijg je als ZZP'er, ondernemer of DGA energie van. Wij van Jongbloed accountants weten dit als geen ander, wij zijn zelf ook ondernemers. Daarom maken wij uw administratie / boekhouding via een eenvoudige manier voor u inzichtelijk voor een scherpe prijs.

Administraties  

Bij Jongbloed zorgen we er voor dat je inzicht krijgt in de financiële situatie van je onderneming. Dat doen we op een pro-actieve manier. Achteraf de cijfers maken en dan adviseren: dat kan iedereen. Dat is achteraf de Lotto invullen. Wij zien het bij Jongbloed toch écht anders. Je moet als ondernemer weten hoe je hebt gedraaid, hoe je nu draait en waar je naar toe wilt. Die drie pijlers zet Jongbloed onder je onderneming!

Met onze slimme online boekhoudoplossing kan Jongbloed de boekhouding voor je verzorgen, we kunnen je leren om het zelf te gaan doen of we werken samen met je boekhouder om een vinger aan de pols te houden. Inscannen, uploaden, boeken, factureren, aanmanen; het is allemaal mogelijk!

Jaarrekening

Aan de hand van de verwerkte administratie stellen wij de jaarrekening samen. Dat valt bij ons inmiddels onder de standaard werkzaamheden. Veel belangrijker is wat men daarna doet met die cijfers: leg je ze naast je neer of ga je er écht mee aan de slag?

Bij Jongbloed is de jaarrekening het product om je verder te helpen: waar stond je, waar sta je en waar wil je naartoe?

Op dat moment begint onze toegevoegde waarde en kunnen we je helpen met waardevolle adviezen.

Advies en Belastingen

Dat doen we in een exclusieve en intensieve samenwerking met specialisten van Jongbloed Fiscaal Juristen. We bekijken samen of alles fiscaal optimaal geregeld is en zijn continue op zoek naar de beste mogelijkheden.

Maar ook op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaardering, financiering en herstructurering kunnen wij u optimaal begeleiden. Onze mensen en onze samenwerkende partners zoals fiscaal juristen, advocaten, notarissen, specialisten arbeidsrecht etc. hebben een zeer ruime ervaring op deze vakgebieden.

Corona maatregelen voor ondernemers

Elke ondernemer zou uitstel van betaling voor de BTW en Loonheffing moeten overwegen, niemand weet immers over welke periode het herstel gaat intreden. Wij kunnen hiertoe een verzoek tot uitstel van betaling indienen. Wij adviseren op dit moment veel ondernemers over de financiële gevolgen van het corona virus. 

© 2023 Jongbloed Accountants