Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Max administratie en belastingadvies

Max administratie- en belastingadvies

Jongbloed Accountants is een eigen administratiekantoor begonnen, dit geheel separaat van ons eigen accountantskantoor. Max Administratie & Belastingadvies is in 2021 gestart. Een jong bedrijf met jaren ervaring en met zeer ervaren boekhouders.

Wij hebben in 2021 het administratiekantoor “Kubus Enschede” en enkele klanten van Jongbloed Accountants overgenomen. Over dit administratiekantoor hebben we lang nagedacht en veel tijd gestoken in de voorbereiding. 

Uitgangspunt was dat het een fris, deskundig en innovaties administratiekantoor moest worden met veel toegevoegde waarde voor een voordelige prijs.   

Wie is Max?

Kjeld Tielemans is de spin in het web en oprichter van Max Administratie- & Belastingadvies. Hij verzorgt samen met zijn team je administratie. Voor de complexere zaken en vraagstukken kan Max. Administratie & Belastingadvies buigen op de kennis en kunde bij Jongbloed Accountants en Jongbloed Fiscaal Juristen. 

Wij zijn een nieuw en innovatief administratiekantoor in Enschede. Onze ondersteuning gaat veel verder dan bij een normaal administratiekantoor. Wat maakt ons bijzonder?  

 • Verregaand geautomatiseerd en online je cijfers inzien 

 • Voordelig en vaste prijzen, dus geen verrassingen 

 • Wij overtreffen je verwachtingen  

 • Complexe fiscale vraagstukken leggen wij intern neer bij Jongbloed Fiscaal Juristen  

 • Intensieve samenwerking met Jongbloed Accountants  

Waar staan we voor?  

Onze kernwaarden zijn:  

 • afspraak is afspraak 

 • beter dan rest en altijd bereikbaar 

 • scherp op inhoud,  

 • daadkrachtig samenwerken en de klant positief verrassen 

 • innovatie en  

 • samen groeien. 

De kracht van Max. Administratie & Belastingadvies zal zijn dat wij als ondernemers naast de ondernemer staan. Kritisch op de boekhouding maar wel als echte adviseur. Wij willen onze klanten dagelijks inzicht geven in hun administratie en zekerheid geven door waakzaam te zijn. Daarnaast willen wij besluitvaardig afspraken nakomen, wendbaar zijn, snel handelen en oprechte betrokkenheid tonen. Een eigen inlog via een app, digitaal inlezen van administraties en een chat functie met de klant behoort tot de standaard dienstverlening.  

Waarom zou je voor ons kiezen?  

Op de vraag aan Kjeld waarom ondernemers eens met Max. Administratie & Belastingadvies moeten praten is hij helder. Wij werken snel, komen afspraken na, verrassen de klant met kwaliteit en zijn volledig gedigitaliseerd.  

Doordat het administratiekantoor samenwerkt met Jongbloed Accountants en Jongbloed Fiscaal Juristen kunnen wij werken tegen scherpe tarieven de allerbeste kwaliteit bieden. Wij zijn laagdrempelig en het eerste gesprek tussen mij en de ondernemer is altijd gratis.  

Waar staan we over een paar jaar?  

Natuurlijk is er een speld op de hooiberg. Via onze sterke back office organisatie en kennis op elk niveau willen wij op niet al te lange termijn starten met een landelijk dekkende franchiseorganisaties. Maar… we gaan eerst regionaal ons administratiekantoor goed neerzetten.  

Terug

25-06-2021

© 2024 Jongbloed Accountants