Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Armando Veringmeier wordt partner bij Jongbloed Accountants

Het meest dynamische accountantskantoor van Twente blijft groeien, zelfs in coronatijd!

Enschede – per 1 maart 2021 komt Armando Veringmeier (registeraccountant) het team van Jongbloed Accountants versterken. Robin Coster, directeur / partner bij Jongbloed Accountants over deze stap: “We groeien als kantoor snel. Ik ken Armando Veringmeier uit het Twentse accountants-landschap. Hij heeft zijn sporen verdiend bij PWC, Ten Kate Huizinga (nu Mazars) en De Jong & Laan Accountants. Wij zijn enorm blij met zijn komst.”

Mike Sessink, directeur / partner bij Jongbloed Accountants vult aan: “Armando gaat onze grotere MKB-bedrijven bedienen en meewerken aan onze expansie. Zijn ervaring bij familiebedrijven komt ons erg goed uit. Armando heeft enkele jaren in Silicon Valley (Verenigde Staten) gewerkt, dus ook internationale bedrijven kunnen nu bij ons terecht,” zegt Mike met een glimlach.

“Jongbloed Accountants wil het spreekwoordelijke accountantsdekbed flink opschudden,” zegt Herman de Vries, accountant bij Jongbloed Accountants: “Ondernemers moeten weer doen waar ze plezier aan beleven. Rust, vrijheid en plezier creëren voor de ondernemer is ons gemeenschappelijke doel. Wij maken de administratie met moderne software tegen een scherpe prijs inzichtelijk. Dat doen wij met een team van deskundige mensen en op de achterbank de expertise van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.” Armando Veringmeier werkt al lang samen met de fiscaal juristen en verheugt zich op het intensiveren van deze samenwerking.

Armando Veringmeier: “Ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging bij een accountantskantoor dat de markt wil veranderen. De samenwerking met Jongbloed Fiscaal Juristen zal zorgen voor meer dan voldoende expertise op het accountants- en fiscale vlak. Wij gaan er een feestje van maken!”

In het nieuws

Accountancy van Morgen "Armando Veringmeier partner bij Jongbloed Fiscaal Juristen"

© 2023 Jongbloed Accountants