Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Kjeld Tielemans

Assistent accountant

Geboren te Enschede in 1984 en daar ben ik nog steeds woonachtig. Ondertussen wel mijn leven mogen verrijken met drie prachtige vrouwen; mijn vrouw en twee dochters. Ben een echte familieman en probeer dan ook zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen naast het werk.

Soms is dit wel een uitdaging aangezien ik in mijn vrije tijd graag wielren, voetbal en fitness. Ik hou van mezelf uit te dagen en ga dan, net zoals in mijn werk, altijd voor de volle 100%.

In 2017 besloot ik om mij 'om te scholen'. Destijds kreeg ik de kans om het vak te leren bij het kantoor van mijn vader. Een goede leerschool aangezien mijn vader van de oude stempel is en alles tot in detail moest. September 2017 ben ik de uitdaging aangegaan bij Sessink Administratie & Belastingadvies. In eerste instantie boekte ik alleen maar administraties, maar na verloop van tijd zijn deze werkzaamheden steeds verder uitgebreid en inmiddels durf ik mijzelf wel allround te noemen. Door een fusie per 1 januari 2020 ben ik nu werkzaam bij Jongbloed Accountants.

Specialiteiten

-          Invoer boekhouding

-          BTW aangifte

-          Jaarrekening

-          Inkomstenbelasting

-          Vennootschapsbelasting

© 2024 Jongbloed Accountants