Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Arnoud Lippinkhof

Register Accountant

Contact:

Telefoon: 088 040 84 00
E-mail: a.lippinkhof@jongbloed.ac

Na 25 jaar bedrijfsleven weer terug in de accountancy. In 1986 ben ik begonnen bij Tombe & Melse aan de Tromplaan in Enschede, via TRN Groep is dit later Deloitte gaan heten, tot en 1997 heb ik daar gewerkt.  Als RA zou ik de MKB-praktijk in Enschede gaan leiden. Maar ik bedacht op mijn 34ste dat ik graag het bedrijfsleven wilde verkennen. Zo werd ik controller bij Dagblad Tubantia en de Oostelijke Weekbladpers. In de 14 jaar ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar de CFO functie binnen Wegener NV. Door overnameperikelen vanuit Engeland en later België  (De Persgroep) ben ik in 2012 gestopt bij Wegener en in de wereld van de biovergisting en energie gerold als financieel directeur. Daarnaast heb ik als financieel adviseur en accountant sinds 2014 mijn eigen bedrijf opgestart met een aantal klanten, de feeling met accountancy is altijd gebleven, ook als accountant in business. Na enerverende tijden in de energiebranche is het een mooie stap om nu (augustus 2023) weer terug te keren in het accountantsberoep en bij Jongbloed Accountants aan de slag te gaan. 

Accountancy in het MKB blijft voor mij een prachtig vak, omdat je toegevoegde waarde kunt leveren aan een ondernemer of onderneming. Een goede boekhouding is de stabiele basis waaruit de ondernemer zich kan richten op het realiseren van de doelen van zijn onderneming. Als een soort huisarts help ik graag mee om de orde, de rust en het overzicht te behouden en op een praktische verantwoorde oplossingen te bereiken. Flexibel en attent reageren op allerlei situaties en als team optrekken om samen de dienstverlening aan de klant zo optimaal mogelijk te verrichten. Positief, eerlijk en vakbekwaam.  

Lang geleden ben ik geboren in Enschede en heb tot mijn 7de in Enschede gewoond, na 8 jaar Hengelo en 7 jaar Hardenberg ben ik op mijn 22ste teruggekeerd naar Enschede. Mijn vrouw Nicole en ik zijn bijna 35 jaar getrouwd en hebben 2 nog thuiswonende kinderen, Jorick en Mirthe, die 24 en 22 jaar zijn. In de vrije tijd ben ik actief lid van het Apostolisch Genootschap in diverse functies en altijd bezig met sport, zowel passief (op de tribune bij FC Twente als via de TV)) als actief met volleybal, fietsen, skiën en een abonnement op de sportschool.   

© 2024 Jongbloed Accountants