Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Evelien ter Pelle

Office Manager

Contact:

Tel: 088 040 84 00

E-mail: e.terpelle@jongbloed.ac

Geboren en getogen in Enschede, maar toch veel internationale ervaring kunnen opdoen op redelijk jonge leeftijd. Van 2011 tot en met 2014 heb ik in Thousand Oaks, Californië gewoond na mijn HAVO-studie wegens een werkmogelijkheid van mijn vader. Omdat ik toen nog niet zo goed wist wat ik verder wilde studeren, was dit een perfecte ‘tussenstap’ voor mij.
Eenmaal terug in Nederland ben ik direct in de opleiding International Business and Languages gerold bij het Saxion in Enschede. Tijdens deze opleidingen heb ik nog mooie ervaringen op mogen doen middels mijn stage in Valencia, Spanje, en door middel van het volgen van een minor aan de Hochschule in Düsseldorf. Toch wel leuk om je talenkennis met al deze ervaringen te kunnen gebruiken!
Na ‘all over the place’ te zijn geweest, trekt mijn geboorteplaats nog steeds. Hier heb ik mijn vriend ontmoet en woon ook samen in Enschede. Voorlopig ga ik hier nog niet weg!

Vanaf mijn zesde tot en met mijn 25e heb ik altijd fanatiek hockey gespeeld, dit was ook mijn uitlaatklep. Wegens de keuzes die ik maakte voor mijn studie, kon ik dit helaas niet voortzetten en tegenwoordig ben ik vooral geïnteresseerd in bootcamps/workout groepen en heb de stiekeme wens om ooit aan yoga te beginnen.

Dan zou je bijna denken, hoe ben je bij accountancy gekomen? Ik heb stiekem altijd wel iets met cijfers gehad en dit trekt mij nog steeds (hoe kan dat ook anders, met een vader die in de financiële branche werkt). Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, ben ik in contact gekomen met Robin en vanaf toen is het balletje erg snel gaan rollen.


Sinds 1 juni 2021 maak ik deel van de leuke groep mensen bij Jongbloed Accountants als Office Manager en ondersteuning aan de teams.

© 2024 Jongbloed Accountants