Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Jeroen Pons

Medewerker Accountancy

Contact:

Telefoon: 088 040 84 00
E-mail: j.pons@jongbloed.ac

Het is een waar genoegen om deel uit te maken van het Jongbloed Accountants-team en u te verwelkomen in onze financiële wereld. Als medewerker van Jongbloed Accountants ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige financiële diensten en oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Financiën zijn voor iedereen persoonlijk en uniek, en mijn passie ligt in het helpen van mensen en bedrijven om hun financiële doelen te bereiken. Of het nu gaat om boekhouding, belastingadvies, financiële planning of bedrijfsadvies, ik ben hier om u te ondersteunen en te begeleiden op uw financiële reis.

Ik begrijp de complexiteit en uitdagingen waarmee u kunt worden geconfronteerd, en ik ben vastbesloten om samen met u oplossingen te vinden die uw financiële welzijn verbeteren. Bij Jongbloed Accountants geloven we in teamwork en open communicatie. U kunt erop vertrouwen dat we uw doelen serieus nemen en samenwerken om ze te bereiken.

Ik nodig u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw financiële situatie kunnen bespreken en de beste strategieën kunnen ontwikkelen om uw ambities te verwezenlijken. Uw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om samen met u te groeien.

© 2023 Jongbloed Accountants