Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Reken op je accountant

De NBA is in augustus 2021 gestart met een campagne gericht op het MKB bedrijf. Binnen de campagne wordt de rol van de accountant binnnen het MKB bedrijf nog eens duidelijk gemaakt.

Waarom zou je Jongbloed Accountants bellen?

Wij zijn als piep jong en zeer ervaren accountantskantoor. Met een fris en kundig accountantskantoor zijn wij nieuw in Twente. In die periode zijn we razendsnel gegroeid en adviseren veel MKB bedrijven in de regio (en daarbuiten ook een aantal). Of je nu een start up bent of een in de regio geworteld familiebedrijf je kunt altijd vertrouwen op onze accountants die graag als gesprekspartner optreden.

Klanten waarderen ons omdat:

  1. Wij naast de ondernemer staan en net een stapje vooruit denken
  2. U kunt vertrouwen op onze adviezen en geen verrassingsfacturen krijgt
  3. Wij - indien nodig - onze fiscaal juristen van Jongbloed Fiscaal Juristen vragen om fiscale ondersteuning
  4. Wij met de meest moderne software systemen werken

Simpelweg zijn wij ondernemende accountants die een frisse wind in accountancy land voorstaan. Wij willen de klant verrassen met pro actieve adviezen en altijd inzage in hun cijfers.

Reken op Jongbloed Accountants

Accountants doen veel meer dan alleen de boekhouding en belastingaangifte verzorgen. Wij kijken - in overleg met u - naar de toekomst, zowel voor uw bedrijf als in privé. Wat zijn uw ambities, waar liggen kansen en risico's, en hoe zorg je ervoor dat binnen het bedrijf en je privé situatie de zaken goed en volledig zijn geregeld?

Neem gerust contact op met Jongbloed Accountants

De huidige accountant zal zijn werk (meestal) prima verrichten. Waarom zou je ons dan bellen? Wij weten uit ervaring van andere klanten waarom, de belangrijkste redenen:

 

Als je op één van deze vragen "ja" zou antwoorden, bel dan eens voor een bak koffie. Wij helpen je graag en met heel plezier en kennis. Stuur ons een e-mailof bel (088 027 00 44)

Terug

17-08-2021

© 2024 Jongbloed Accountants