Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Wat verdient een accountant?

Accountants is Zwitserland verdienen het meeste en in Kroatië hebben accountants het zwaar. Ter gelegenheid van de jaarlijkse International Accounting Day, die op 10 november 2020 is gevierd, analyseerde investeerdersplatform Invezz.com gegevens van HR-organisatie GlassDoor over beloningsverschillen tussen accountants in Europa. Zwitserse accountants verdienen veruit het beste.

In welk land verdien je als accountant het meeste?

Accountants (of zijn het boekhouders?) in het mooie Zwitserland verdienen gemiddeld € 92.000 per jaar. In Denemarken is het ook prima vertoeven met een jaarsalaris van € 67.000. In Nederland verdienen accountants gemiddeld een stuk minder met zo'n € 44.000. Een accountant in Kroatië, Rusland en Roemenië hebben het zwaar, de verdiensten aldaar bedragen maar € 7.300 per jaar.

Moeten we wellicht eens kijken of het mogelijk is dat aldaar jaarrekeningen worden opgemaakt en/of administratie worden verzorgd?

Vacatures bij Jongbloed Accountants

Wij betalen onze medewerkers altijd keurige salarissen waarbij we als extra zorgen voor een meer dan geweldige werksfeer, leuke collega's en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zin in een leuke baan bij ons? Lees onze vacatures.

Terug

01-07-2021

© 2024 Jongbloed Accountants