Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Johan Averesch

Assistent Accountant

Contact:

Tel.: 088 - 027 00 44
E-mail: j.averesch@jongbloed.ac

Mijn hele leven ben ik al woonachtig in het mooie Rijssen. Inmiddels ben ik 41 jaar jong. Sinds een aantal jaren ben ik getrouwd met Dini. Enkele jaren geleden zijn wij gestart met pleegzorg. Vanuit de pleegzorgopvang zorgen wij voor één meisje  gedurende de hele week en twee jongens voor twee weekenden per maand.

In het weekend ben ik regelmatig als vrijwilliger te vinden bij het Rijssens Leemspoor (naast penningmeester ben ik ook machinist en conducteur en verzorg ik allerlei werkzaamheden die gedaan moeten worden). Daarnaast vindt ik ook modelbouw en tuinieren leuk, alsmede (af en toe) met vrienden uit eten gaan.

Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar actief in het accountancy vak als assistent accountant, wat ik tot op heden nog steeds leuk vind. Ik ben begonnen bij Mazars in het begin van deze eeuw. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar het interim werk en heb ik gedurende een jaar als interim assistent accountant gewerkt voor enkele bedrijven (waaronder Ten Kate & Huizinga). In 2015 ben ik weer als assistent accountant aan de slag gegaan bij Schoten Accountants, tot ik eind vorig jaar vanuit Jongbloed Accountants benaderd ben om daar te komen werken. Aangezien over en weer een klik was, ben ik sinds februari 2022 werkzaam als assistent accountant bij Jongbloed Accountants.

Vanuit mijn werkzaamheden houd ik mij bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, het invullen van allerlei soorten aangiften en het verwerken van financiële administraties voor klanten.

© 2023 Jongbloed Accountants