Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Mike Sessink

Contact:

Telefoon: 088 040 84 00

E-mail: m.sessink@jongbloed.ac

Geboren en getogen in Enschede en heb bijna de magische leeftijd van 40 jaar bereikt. Druk gezinsleven met mijn vrouw Susanne en drie kinderen Liam, Nena en Zara.

Ik durf wel te stellen dat ik een Bourgondiër ben. Ik mag graag uit eten gaan en hou ervan om een lekker (speciaal) biertje te drinken. Om dat een beetje in balans te brengen sport ik graag. Voetballen doen ik nog steeds (35+) al wordt dat natuurlijk met de jaren steeds minder. Daardoor ben ik naast het voetballen gaan fitnessen.

Sinds de zomer van 2020 ben ik in het bezit van mijn GVB. Golfen is een prachtige sport om mijn slechte eigenschappen onder de knie te krijgen. Ik heb geen geduld en kan slecht tegen mijn verlies. Niet bepaald de juiste ingrediënten voor een lage handicap, maar het begin is er.

Als het mooi weer is ben ik met vrienden ook op de motor te vinden!

Op vroege leeftijd al begonnen met werken. Op mijn 19e ben ik begonnen bij de Intratuin op de interne administratie. Aansluitend via KroeseWevers, Hendriksen en SmeltCoster 12 jaar in de accountancy werkzaam geweest. Waarna ik medio 2014 besloten had om zelfstandig ondernemer te worden.

Sessink Administratie & Belastingadvies heb ik ruim 5 jaar zelfstandig gedaan en in die tijd ook twee leuke collega’s mogen verwelkomen. Begin 2020 de keuze gemaakt om bij Jongbloed Accountants in te stappen. Erg mooie stap waar we nu met een mooi team (inclusief de twee collega’s) proberen onderscheidend te zijn ten opzichte van de traditionele accountantskantoren.

Door de bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening kan je mij wel een allrounder noemen!

Naast het gezinsleven, sporten en werken ook actief voor een goede doelen stichting (GDVP). We houden een groot feest met vrienden van vrienden waarbij de opbrengst naar tastbare goede doelen gaan in de regio.

 

© 2024 Jongbloed Accountants