Tijd voor wat anders

Wij zijn accountants voor dynamische
en innovatieve MKB-ondernemers

Robin Coster

Partner/directeur

Contact:

Telefoon: 088 040 84 00

E-mail: r.coster@jongbloed.ac

Ik ben geboren in 1976 te Rotterdam. Mijn ouders en familie zijn ‘echte Westerlingen’. Op jonge leeftijd zijn mijn ouders naar Twente verhuist omdat mijn vader daar een goede baan kreeg. Maar ondanks dat er Rotterdam als geboorteplaats in mijn paspoort staat voel ik me een echte Tukker! En uiteraard is FC Twente mijn club!

Muziek is mijn grote passie. Naast gitaarspelen ben ik sinds 2014 manager van de Twentse band Enorm, en mede-organisator van o.a. Kerst met Ballen en Lonneker Live.

In mijn overige vrije tijd ben ik te vinden op de golfbaan, tennisbaan en naast de voetbal- en hockeyvelden. In de winterperiode sta ik graag op de ski’s.

Ik ben direct, openhartig en af en toe luidruchtig.

Ik ben mijn accountancy-loopbaan begonnen bij het toenmalige Ten Kate & Huizinga. Na enige tijd daar gewerkt te hebben ben ik op jonge leeftijd (27 jaar) begonnen met een eigen kantoor. In 2007 is dat Smelt Coster accountants+adviseurs geworden. Na een aantal jaren met veel plezier en succes dit bedrijf te hebben gehad samen met een compagnon meldde zich in 2014 een top 6-kantoor die ons graag wilde overnemen. In 2014 hebben we onze onderneming verkocht. Na enkele jaren voor de overnemende partij als adviseur te hebben gewerkt kroop het bloed waar het niet gaan kon en wilde ik toch weer graag ondernemer én adviseur worden, waarna ik in 2017 ben ingestapt bij Jongbloed Accountants. Ik hou me intern bezig met het aansturen van onze organisatie en voor onze klanten begeleid ik naast de gebruikelijke accountancywerkzaamheden ook veel ‘ruzies en fusies’.

Specialiteiten

  • Begeleiding van startende ondernemers
  • Zakelijk- en persoonlijk klankbord voor ondernemers
  • Begeleiding van verkoop en aankoop van ondernemingen, ruzies en fusies
  • Sterk in het analyseren en benoemen van kansen en bedreigingen

© 2024 Jongbloed Accountants